Изградете успешна кариера во Еклектик

Бидете дел од успешниот тим  кој секогаш стреми кон напредок и подобрување!

KING5560 min
KING6234

Добредојдовте во Еклектик - вашата прилика за успешна кариера!

Нашата компанија е специјализирана за работа на американскиот пазар. Нудиме висококвалитетни услуги за распределба на камиони, нивно диспечирање, акаунтинг, безбедност и регрутирање, со голема посветеност и постојани иновации.

Ви нудиме уникатна можност да се приклучите на нашиот динамичен тим. Доколку сте високо мотивирани, имате соодветно искуство и барате предизвици, тогаш сте на правото место. Ние ги вреднуваме и наградуваме талентираните и посветените професионалци.

2Artboard 1 copy
Customer Support

Диспечери

Координирање на камиони, обезбедување на точни рути и ефикасна комуникација со возачите. Вашата одговорност за успешен транспорт.

Accounting

Акаунтинг

Прецизен и ефикасен акоунтинг за транспортната индустрија. Детално пратење на трошоците и точно фактурирање за финансиски успех.

Protect

Безбедност

Гаранција за безбедност и сигурност во компанијата. Превенција на ризици, набљудување на сигнали и одговорни мерки.

Recruiting

Регрутирање

Привлекување и избор на најквалитетни кандидати. Иновативни рекрутинг стратегии за ангажирање на талентирани луѓе.

Растете со нас: Нашите работни позиции

Секоја работна позиција претставува прилика за раст и напредок во Вашиот професионален пат. Ние го поддржуваме и го вреднуваме Вашиот личен и професионален развој.

Бидете дел од нашата екипа, составена од иновативни и посветени луѓе кои се стремат кон врвни резултати.

Вработуваме

Диспечери, Акаунтинг, Безбедност, Регрутери

кликни и пополни ја кратката форма*

Придружете ни се и напредувајте со нас!

Нашиот тим бара луѓе со желба за учење и развој во транспортната индустријата. Ги поддржуваме нашите вработени да се развиваат и да ги стекнат потребните вештини и знаења.

Career Ladder

Развој на кариера

Растете и напредувајте во кариерата со поддршка и можност за истражување на нови вештини.

Personal Growth

Поддршка за личен развој

Инвестирајте во Вашиот личен и професионален развој преку обуки, семинари и работилници.

Office 365

Mодерна работна средина

Работете во удобни и модерни простории со напредна технологија и удобности кои гo подобруваат Вашиот работен ден.

Group Task

Тимска работа

Соработка и колективен тисмки дух , каде што идеите се споделуваат и успехот се постигнува заедно.

viber image 2022 12 04 17 04 43 724
Исполнете ги вашите кариерни амбиции - Аплицирајте сега!
Контактирајте не